Om Joakim Marketing

Joakim Westerlund såg möjligheterna att starta en marknadsföringsbyrå för tio år sedan. Han såg behovet i att få rätt information och allt annat matnyttigt som en företagare kan ha nytta av. Speciellt om man skulle starta ett nytt företag helt från noll.
Joakim arbetade som marknadsansvarig för ett stort svenskt företag. Han tänkte att nu var tiden mogen till att starta eget. Det började med att Joakim satt hemma på sitt kontor och hjälpte småföretagare och komma igång. Och då speciellt med sin marknadsföring.
Nu tio år sedan så är vi 13 anställda medarbetare. Alla med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi finns här för dig som företagare stort som litet. För att kunna hjälpa dig att bli större och helt enkelt få en större vinst.
Vi erbjuder dig kvalificerad rådgivning och hittar en lösning som känns trygg och säker för dig och ditt företag. Vårt mål är att du ska vara nöjd! Därför ser vi till att du får en medarbetare som förstår vad du vill och att ni kan samarbeta. Och som du alltid har en personlig kontakt med när det gäller ditt företag. Som du kan kontakta när du känner att du vill ha hjälp med något eller helt enkelt vill fråga hur det går med företagets strategi angående marknadsföring för ditt företag. Dessutom att du har en personlig medarbetar gör att inget hamnar mellan stolarna och på vis gör det att du inte missar något av värde för ditt företag.
Joakim Marketing hjälper dig och ditt företag att se till att uppfylla din vision. Så att det blir precis så som du hade tänkt dig. Vi erbjuder dig våra verktyg som vi har att tillgå.
Därför har Joakim Marketing sett till att vi har medarbetare med breda kunskaper, mål och livsöden. Vilket gör oss till ett företag som är starkt och eniga gentemot omvärlden. Därför gör det oss till din bästa samarbetspartner du kan tänka dig.

Medarbetare

Vi är 13 som är arbetar på Joakim Marketing. Våra arbetsuppgifter skiljer sig ganska mycket. Det beror på våra specialiteters som vi har. Därför kan vi skräddarsy den medarbetaren som passar bäst för just dig och ditt företag.

Alla medarbetare se ständigt till att de blir uppdaterade inom sina områden genom att delta på olika utbildningar och seminarier inom deras fält. I övrigt så ser vi till att ha workshops för alla i företaget så att vi stärker teamkänslan. Så att du alltid får det bästa möjliga hjälp som du kanske kan behöva för dig och ditt företag.
Vi har allt från Webbdesigner, marknadsföringsexperter till vår trevliga receptionist, Marie, vår spindel i nätet. Marie kommer guida dig till rätt medarbetare genom att hon får reda på vad du är ute efter och vilka behov du har för ditt företag. Eller så svarar hon på de frågor som du kan tänkas ha.
Vi som arbetar här är:
Marie Larsson marie@joakimmarketing.se
Tommy Lundkvist Irma Karlsson Kim Johansson
Stina Svensson Magdalena Borg Mats Ek
Jimmy West Viktoria Möller Martin Ström
Johanns Brage Anita Ågren Joakim Sävström

För att nå våra medarbetare så kan du mejla till dem:
Fornamn.efternamn@joakimmarketing.se
Så får du svar så fort som möjligt.

Hitta oss

Joakim Marketing har förmånen att ha nya moderna lokaler i centrala Jönköping. Vi hade turen att få vara med från början och planera våra lokaler innan huset byggdes. Dessutom så har vi en underbar utsikt ut över sjön som är få förunnat.
Här är du alltid välkommen och titta in om du har något som du känner att du vill ha reda på. Så gör vi allt i vår makt för att hjälpa dig efter vår förmåga.
Välkommen!

Vi finns på: Norrastrandgatan 14 553 20 Jönköping
Telefonnr: 0708 – 36 58 98
Mejladress: info@joakimmarketing.se
marie@joakimmarketing.se Receptionist
fornamn.efternam@joakimmarketing.se Vid kontakt med övriga
Öppettider: Måndag – Torsdag 9.00 – 16.30
Fredag 9.00 – 14.00
Lördag – Söndag STÄNGT
Helgdagar STÄNGT
Dag före helgdag 9.00 – 13.00