Gör det personligt

joakim reklamDet finns många sätt på vilka man kan marknadsföra sitt företag, och oavsett hur du vill gå tillväga kan du vända dig till oss på Joakim Marketing för att få hjälp. Våra experter står alltid redo för att tillgodose dina behov och ge dig och ditt företag det där lilla extra som behövs för att man ska sticka ut jämfört med konkurrensen. Om du är ute efter att synas och höras så har Joakim reklam för ändamålet, och det går alltid att skräddarsy reklamen för att passa just ditt behov och din image. Så om ni väljer att samarbeta med oss kommer vi se till att ert företag har det som krävs för att ni ska kunna visa er från er bästa sida.

Utforska din stil

Det finns många sätt att marknadsföra ett företag eller en produkt på, och vi finns här för dig för att hjälpa dig lista ut vilken som passar ert behov. För att få den typ av Joakim reklam som passar allra bäst för ändamålet kommer vi att hjälpa till med att analysera er verksamhet, från topp till tå, för att hitta en lösning. Det som fungerar för ett företag kanske inte fungerar för ett annat, för det gäller nämligen att hitta en stil som passar för ditt företags image – Eller den image ni vill sälja in till era nuvarande och framtida kunder. Med rätt marknadsföringskampanj kan man nämligen även passa på att sälja in en helt ny image, så det gäller att utforska den stil man vill ha. Och vi på Joakim Marketing kommer som sagt att hjälpa dig med att hitta just din stil.

Hitta din målgrupp

joakim reklamFör att den reklam man producerar ska ha önskat effekt och verkan krävs det att man känner den tilltänkta kunden, det vill säga den målgrupp man riktar sig till. Olika målgrupper är självklart intresserade av olika typer av produkter, men de reagerar också olika på olika typer av reklam och marknadsföringsmaterial. Kommer din målgrupp att svara bäst på tryckt media? Reklamfilmer, eller elektroniska banners? När du använder dig av Joakim reklam kommer vi att ta reda på det åt dig och se till att du får det som fungerar bäst. Men innan man börjar planera allt sånt måste man såklart veta vilka som ingår i målgruppen, vilket inte alltid är lätt att veta. Vi på Joakim Marketing har erfarenhet av att ta reda på vilka dina kunder är och kan skapa profiler över dem för att ge dig inblick.

Hitta din signatur

Att lära känna sin målgrupp är bara del av en framgångsrik marknadsföringskampanj – En annan del som är ännu viktigare är att lära känna sig själv. Vi har tidigare nämnt att man ska utforska sin stil, och som del av det ingår även att man ska hitta sig egen signatur. Och en signatur kan innefatta allt från en slogan till ett visst sätt att skapa sina reklamer på, och vi kommer hjälpa dig med att utforska dina alternativ. När en av dina reklamer dyker upp är målet att det ska vara uppenbart att det är ditt företag som ligger bakom reklamen, och att era tjänster och produkter ska vara igenkännbara. Och när man väl har kommit fram till sin signatur kommer del av marknadsföringen att sköta sig själv eftersom folk kommer att känna igen er.